facebook-domain-verification=2olsbvk4k0j95sa5o5wwm3z9jk88kk
 

HALLO!

Ik ben Farida en woon in Schelle, Antwerpen, BE. Ik ben een fiere mama van een 17j dochter en een 7j zoon en na 8jaar huwelijk ook nog steeds een happy wife/happy life toch :-).  Zeer jong met sport begonnen en als jonge turnster (high level) en in de Acrogym als in de Keurploeg met veel passie te hebben kunnen doen, 6j lang, moest ik mijn turncarrière "goodbye" zeggen en een nieroperatie ondergaan en wat later nog een 2e operatie. Ik ben echter sportief gebleven maar in mindere mate.  Mijn ambitie voor sport heb ik een toets kunnen geven en vertaald in mijn Zumba Fitness opleiding.

Sinds mei 2019 ben ik een gelukkige member van ZIN™

(Zumba® Instructors Network) en absoluut dol op het geven van Zumba®-lessen.  De combinatie van stijldansen en fitness variaties met top geselecteerd muziek, geeft me een complete sportvoldoening En elke keer weer een super fijn gevoel in het leven als voor het leven.

De reden is simpel: elke les voelt als een FEEST! En na elke les is het pure happiness!  Heb de licentie behaald om Zumba® Fitness lessen te geven, dus doe ne keer mee, tenslotte is elke eerste les GRATIS en ik kan je garanderen dat je het fun-tastisch zult vinden!  

Heb je alvast vragen, aarzel zeker niet me te contacteren en/of

te mailen naar farida_76@hotmail.com.  

OVER MIJ